Avainsanahaku: luonnonhoito

Suojalla katsotaan metsiä eri näkökulmista

(Julkaistu Oriveden Sanomissa 17.10.2018) Metsäpäivä lauantaina 27.10. tarjoaa metsänomistajille ja luonnonystäville monipuolisen kattauksen Oriveden Suojalla. Paikalla on asiantuntijoita Metsäkeskuksesta, Luonnonvarakeskuksesta, metsänomistajista ja luontojärjestöistä. Metsänomistaja Timo Kujala kertoo käytännön kokemuksia jatkuvapeitteisestä metsänkasvatuksesta ja sen kannattavuudesta. Kujalan mukaan peruskysymys on, miten tuottaa… (LUE LISÄÄ)

METSÄPÄIVÄ

Miten jatkuva kasvatus kannattaa taloudellisesti? • Miten metsänomistaja ottaa luonnon huomioon toimissaan ja suojelee metsiään? • Miksi metsien monimuotoisuus on tärkeää? • Millaisessa metsässä metsäkanalinnut viihtyvät? Asiantuntijoita Metsäkeskuksesta, Luonnonvarakeskuksesta, metsänomistajista ja luontojärjestöistä. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Edullinen lounas-… (LUE LISÄÄ)

Siitaman niittytalkoot

Hoidamme lajistoltaan arvokasta Siitaman niittyä niittäen ja haravoiden. Tapahtuma on kaikille avoin ja samalla vapaa-ajantoimintaa turvapaikanhakijoille ja oleskeluluvan saaneille maahanmuuttajille. Piknik-eväät tarjotaan. Talkoiden jälkeen on mahdollisuus rantasaunomiseen Suinulassa. Kimppakyydit Orivedeltä. Mukaan pitkät housut, kumisaappaat, vesipullo ja päähine. Ota mukaan myös… (LUE LISÄÄ)

Ihana päivä Siitaman niityllä

Hoidetaan arvokasta luontokohdetta niittäen ja haravoiden. Tapahtuma on kaikille avoin ja samalla vapaa-ajantoimintaa turvapaikanhakijoille ja oleskeluluvan saaneille maahanmuuttajille. Livemusiikkia ja piknik-eväät tarjotaan. Maksuton bussikyyti Mäntästä ja Orivedeltä. Järjestäjinä Kotouttavaa luonnonhoitoa Pirkanmaalla -hanke ja Oriveden seudun luonnonsuojeluyhdistys. Lisätiedot ja imoittautuminen 24.7…. (LUE LISÄÄ)