Avainsanahaku: linnunpönttö

LINNUNPÖNTTÖTALKOOT

Tule rakentamaan pönttöjä – saat niitä mukaasi! Vehkalahden koululla lauantaina 22.4.2023 klo 11–15 Teemme talkoilla lautapönttöjä lähinnä pikkulinnuille sekä mm. myös muutamia telkän- ja pöllönpönttöjä. Luonnonsuojeluyhdistys tarjoaa rakennusaineet ja hyvät neuvot. Tule ja rakenna omasi! Kun tulet käymään talkoissa, saat… (LUE LISÄÄ)

PERUTTU: Perinteiset pönttötalkoot

HUOM: Tapahtuma siirretään koronaviruksen takia. Uusi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. Nikkaroidaan yhdessä erilaisia linnun- ja lepakonpönttöjä ja hyönteishotelleja. Yhdistys tarjoaa pönttöjen rakennusaineet ja hyvät neuvot. Tule ja rakenna omasi! Saat mukaan 1–3 itse tekemääsi pönttöä. Talkoiden ajan on myös myynnissä valmiita… (LUE LISÄÄ)

Perinteiset pönttötalkoot Vehkalahdessa

© Seppo Leinonen© Seppo Leinonen

Tehdään erilaisia linnun-, lepakon- ja uutuutena myös kimalaispönttöjä. Juhlavuoden kunniaksi myös Orivesi 150 v. -pönttöjä! Nikkaroidaan linnunpönttöjä, joihin yhdistys tarjoaa rakennusaineet ja hyvät neuvot. Tule ja rakenna omasi! Omat eväät mukaan. Paikalla on mahdollisuus paistaa makkaraa, maissia tai muuta nuotioevästä…. (LUE LISÄÄ)