Avainsanahaku: pönttötalkoot

LINNUNPÖNTTÖTALKOOT

Tule rakentamaan pönttöjä – saat niitä mukaasi! Vehkalahden koululla lauantaina 22.4.2023 klo 11–15 Teemme talkoilla lautapönttöjä lähinnä pikkulinnuille sekä mm. myös muutamia telkän- ja pöllönpönttöjä. Luonnonsuojeluyhdistys tarjoaa rakennusaineet ja hyvät neuvot. Tule ja rakenna omasi! Kun tulet käymään talkoissa, saat… (LUE LISÄÄ)

PERUTTU: Perinteiset pönttötalkoot

HUOM: Tapahtuma siirretään koronaviruksen takia. Uusi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. Nikkaroidaan yhdessä erilaisia linnun- ja lepakonpönttöjä ja hyönteishotelleja. Yhdistys tarjoaa pönttöjen rakennusaineet ja hyvät neuvot. Tule ja rakenna omasi! Saat mukaan 1–3 itse tekemääsi pönttöä. Talkoiden ajan on myös myynnissä valmiita… (LUE LISÄÄ)

Perinteiset pönttötalkoot Vehkalahdessa

© Seppo Leinonen© Seppo Leinonen

Tehdään erilaisia linnun-, lepakon- ja uutuutena myös kimalaispönttöjä. Juhlavuoden kunniaksi myös Orivesi 150 v. -pönttöjä! Nikkaroidaan linnunpönttöjä, joihin yhdistys tarjoaa rakennusaineet ja hyvät neuvot. Tule ja rakenna omasi! Omat eväät mukaan. Paikalla on mahdollisuus paistaa makkaraa, maissia tai muuta nuotioevästä…. (LUE LISÄÄ)

Perinteiset pönttötalkoot la 8.4.

Perinteiset pönttötalkoot Vehkalahdessa, Joenmutka 1, Orivesi. Tule tekemään linnunpönttöjä talkoilla, saat muutaman mukaan omaan käyttöösi. Ota mukaan omat työkalut ja nuotioeväät. Lisätiedot: jyrki.heimonen@aarnipaja.fi tai p. 050 5500369.

Perinteiset pönttötalkoot

Perinteiset linnunpönttöjen tekotalkoot 8.4. klo 11–15, Vehkalahdessa Joenmutka 1, Orivesi, klo 11–15. Tule tekemään linnunpönttöjä talkoilla, saat muutaman mukaan omaan käyttöösi. Ota mukaan omat työkalut ja nuotioeväät.

Pönttötalkoot Vehkalahden vanhalla koululla

© Seppo Leinonen© Seppo Leinonen

Tehdään linnunpönttöjä, joihin yhdistys tarjoaa rakennusaineet ja hyvät neuvot. Tule ja rakenna omasi! Omat eväät mukaan. Paikalla on mahdollisuus paistaa makkaraa, maissia tai muuta nuotiolla valmistettavaa. Yhdistys hankkii linnunpönttöjen rakentamistarvikkeet ja järjestää tarvittavia työkaluja. Myös omia työkaluja ja työtason voit… (LUE LISÄÄ)