Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

Tänään

Viimeiset menneet Tapahtumat

Olavi Kalkon LINTUKUVIA

Oriveden Kampus Koulutie 5, Orivesi

tiistaina 28.3.2023 klo 18–19.30 Oriveden Kampuksella, Koulutie 5 Lintukonkari Olavi Kalkko pitää lintuaiheisen valokuvaesityksen luonnonsuojelu-yhdistyksen vuosikokouksen aluksi. Kuvat on otettu lähinnä viime vuoden aikana. Lintukuvaaja Olavi Kalkko on luontokuvannut jo yli 50 vuotta, ja hän on toiminut myös tuomarina kilpailuissa.... (LUE LISÄÄ)

Tunnetko puiden asukkaat? – Petri Keto-Tokoin esitys Oriveden kirjastolla 21.2.

Oriveden kirjasto Keskustie 23, Orivesi

Suomen metsissä on vähän puulajeja, mutta niillä elää noin 12 000 eliölajia! Metsien ihmeellisestä monimuotoisuudesta saapuu kertomaan metsäekologian lehtori, kirjailija Petri Keto-Tokoi.  Oriveden kirjasto 21.2.2023 klo 17.30 Vapaa pääsy – Tervetuloa! Keto-Tokoi on kirjoittanut yhdessä Juha Siitosen kanssa teoksen Puiden asukkaat —... (LUE LISÄÄ)

Kumpi on älykkäämpi, ihminen vai eläin?

Oriveden kirjasto Keskustie 23, Orivesi

Eläintieteilijä Jussi Viitala kertoo eläinten ja ihmisten älykkyydestä tiistaina 29.11. klo 18 – 19.30. – Oriveden kirjasto, Keskustie 23, Orivesi Eläimet ovat paljon älykkäämpiä, kuin yleensä uskotaan, ja älyä löytyy hyvin yllättävistäkin suunnista. Mikä on älykkäin laji riippuu siitä, millaista... (LUE LISÄÄ)